Γευστικό Κοτόπουλο με Sauce Μανιταριών
Υλικά (για 4 άτομα):
230 g κομμένα μανιτάρια Lutece
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας αποξηραμένο εστραγκόν
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας κατσικίσιο τυρί
4 στήθη κοτόπουλου
Προετοιμασία:
1. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, και το εστραγκόν
2. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μείγμα μανιταριών και μαγειρεύουμε μέχρι η υγρασία να εξατμιστεί και να ροδίσει, περίπου 6 λεπτά. Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί.
3. Απλώνουμε το μείγμα κάτω από το δέρμα του στήθους κοτόπουλου. Τα αφήνουμε στο ταψί σε φούρνο 220 ° C μέχρι να ψηθούν, 25 λεπτά.
Πηγή: www.prevention.com