Γευστικό Κοτόπουλο με Sauce Μανιταριών

Υλικά (για 4 άτομα):

230 g  κομμένα μανιτάρια Lutece
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας αποξηραμένο εστραγκόν
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας κατσικίσιο τυρί
4 στήθη κοτόπουλου

Προετοιμασία:

1. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, και το εστραγκόν
2. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μείγμα μανιταριών και μαγειρεύουμε μέχρι η υγρασία να εξατμιστεί και  να ροδίσει, περίπου 6 λεπτά. Προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί.
3. Απλώνουμε το μείγμα κάτω από το δέρμα του στήθους κοτόπουλου. Τα αφήνουμε στο ταψί σε φούρνο 220 ° C μέχρι να ψηθούν, 25 λεπτά.

Πηγή: www.prevention.com