Κατσαρή σαλάτα με μανιτάρια και προσούτο
Υλικά
1 μαρούλι (ή μία κατσαρή σαλάτα)
1/2 ραντίτσιο
200 γρ. μανιτάρια Lutece
4 φέτες προσούτο
Για τη βινεγκρέτ
6 κ.σ. ελαιολαδο
2 κ.σ. μπαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
- Πλύνε τα λαχανικά και κόψε σε λεπτές φέτες το προσούτο.
- Ψιλόκοψε τα μανιτάρια και σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρισέ τα για 4-5 λεπτά.
- Βάλε το μαρούλι, το ραντίτσιο, τα μανιτάρια και το προσούτο σε σαλατιέρα, ρίξε λίγο φρεσκοκομμένο πιπέρι και ανακάτεψε.
- Χτύπησε τα υλικά της βινεγκρέτ, περίχυσε τη σαλάτα και σερβίρισε.
Πηγή: shape.gr