Κατσαρή σαλάτα με μανιτάρια και προσούτο

Υλικά

1 μαρούλι (ή μία κατσαρή σαλάτα)

1/2 ραντίτσιο

200 γρ. μανιτάρια Lutece

4 φέτες προσούτο

Για τη βινεγκρέτ

6 κ.σ. ελαιολαδο

2 κ.σ. μπαλσάμικο

1 κ.σ. μουστάρδα

Εκτέλεση

  1. Πλύνε τα λαχανικά και κόψε σε λεπτές φέτες το προσούτο.
  2. Ψιλόκοψε τα μανιτάρια και σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρισέ τα για 4-5 λεπτά.
  3. Βάλε το μαρούλι, το ραντίτσιο, τα μανιτάρια και το προσούτο σε σαλατιέρα, ρίξε λίγο φρεσκοκομμένο πιπέρι και ανακάτεψε.
  4. Χτύπησε τα υλικά της βινεγκρέτ, περίχυσε τη σαλάτα και σερβίρισε.

Πηγή: shape.gr