Μπρουσκέτα μανιταριών Lutece

Υλικά:

  • 1 βάζο Lutece Italian Seasoned Mushrooms με ντομάτα, βασιλικό, ρίγανη
  • 1 μπαγκέτα ή τσιαπάτα

Προετοιμασία:

  • Κόβουμε τη μπαγκέτα/τσιαπάτα σε φέτες 1,5 εκ.
  • Πασπαλίζουμε τις κομμένες φέτες ψωμιού με τη μαρινάδα του μίγματος Italian Seasoned Mushrooms.
  • Ψήνουμε στο φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσουν.
  • Γαρνίρουμε τις ψημένες φέτες ψωμιού με τη σάλτσα Italian Seasoned Mushrooms με ντομάτα, βασιλικό, ρίγανη.