Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια

Φτιάξε κι εσύ τη συνταγή του Masterclass με τον Βαγγέλη Δρίσκα, που προβλήθηκε στο ΣΚΑΙ, με το Ρύζι Bali!

Υλικά

  • Ρύζι μπασμάτι BALI – 500 γρ.
  • Κομμένα μανιτάρια HOLCO – 1 κουτί
  • Ψιλοκομμένο κρεμμύδι – 1
  • Αγελαδινό βούτυρο ROYAL – 100 γρ.
  • Ζωμός κοτόπουλου – 1 λίτρο
  • Βρασμένα ρεβίθια – 200 γρ.

Εκτέλεση

Σοτάρετε στο αγελαδινό βούτυρο το κρεμμύδι και το ρύζι και μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίξτε τον ζωμό, αλατίστε, ρίξτε τα μανιτάρια και τα βρασμένα ρεβίθια και αφήστε σε μέτρια φωτιά, για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να στεγνώσει το ρύζι.

Δες αναλυτικά τη συνταγή εδώ «Πιλάφι με μανιτάρια και ρεβίθια»!