Ρύζι με γάλα καρύδας

Υλικά:

Προετοιμασία:

Ξεπλύνετε και στραγγίστε το ρύζι σε κρύο νερό. Τοποθετήστε το σε μια κατσαρόλα με νερό, γάλα καρύδας και το αλάτι. Τοποθετήστε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και αφήστε το να βράσει. Ανακατέψτε και μειώστε τη φωτιά. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 15 λεπτά. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά, χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι.