Γευστικό τοστ με Μανιτάρια!

Υλικά:

  • 4 μεγάλες φέτες ψωμί
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 4 φέτες προσούτο
  • λίγο βούτυρο
  • 350g Lutece μανιτάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • ψιλοκομμένο μαϊντανό

Προετοιμασία:

  1. Ψήνουμε το ψωμί, κόβουμε κάθε φέτα στη μέση και το αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε το προσούτο στο τηγάνι για περίπου 2 λεπτά την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το αφήνουμε στην άκρη σε χαρτί κουζίνας.
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο και κατόπιν τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο και την κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα μανιτάρια και να ενσωματωθούν στην κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε λίγο μαϊντανό.

Για να στήσουμε το πιάτο βάζουμε κάτω το τραγανό ψωμί και από πάνω τα μανιτάρια και το προσούτο. Γαρνίρουμε με μαϊντανό.

Πηγή: bbcgoodfood.com