Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία μας

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας, εισάγουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, από κορυφαίους διεθνείς οίκους, συνεργαζόμενοι με τις σπουδαιότερες ελληνικές αλυσίδες του λιανεμπορίου. Επενδύουμε σε αμοιβαία επωφελείς και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, μένοντας πάντα πιστοί στις αρχές και στις αξίες που διέπουν τις οικογένειες Χατζηαθανασίου και Παπαέλληνα.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και εμπόρων σε όλη την Ελλάδα. Oι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στα προϊόντα μας σε σούπερ μάρκετ, χονδρεμπόρους, μικρές αλυσίδες, ξενοδοχεία, εστιατόρια.

Η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στην εξέλιξή της, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες, αναβαθμίζοντας τις προδιαγραφές ISO και βελτιώνοντας συνεχώς τις εταιρικές της διαδικασίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όλο και πιο αποτελεσματικά, επιλέγοντας και διανέμοντας προϊόντα που θεωρούνται κορυφαία στην κατηγορία τους.

Με γνώμονα την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την πρόοδο, η Κωνσταντίνος Χατζηαθανασίου ΕΠΕ, επέλεξε στις αρχές του 2016 να συνεργαστεί στρατηγικά με τη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα: ενός ομίλου που πρωταγωνιστεί εδώ και πολλές δεκαετίες τόσο στην ελληνική όσο και την κυπριακή αγορά, εστιάζοντας στην εμπορία και τη διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων στους τομείς της υγείας, της προσωπικής φροντίδας, της ομορφιάς – και πλέον – και στον τομέα των τροφίμων.

Η φιλοσοφία μας

Επιλέγουμε κορυφαίους διεθνείς οίκους και αξιόπιστους τοπικούς συνεργάτες.  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τελικούς καταναλωτές, διασφαλίζοντας αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις.

Οι Αξίες μας

Πιστεύουμε διαχρονικά στην ποιότητα και στηριζόμαστε την ειλικρίνεια, την αμοιβαιότητα. Καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια, ενώ παράλληλα επενδύουμε συστηματικά στην καινοτομία, επιδιώκοντας πάντα την ισορροπία ανάμεσα στην τεχνολογία και τον ανθρώπινο παράγοντα.

Οι αρχές μας

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι ο άνθρωπος: ο συνεργάτης, ο πελάτης, ο εργαζόμενος, ο καταναλωτής. Αυτή είναι η πυξίδα μας – έτσι χαράζουμε την πορεία μας, επιδιώκοντας την επιχειρηματική μας επιτυχία χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα και την ανθρωποκεντρικότητα.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...