Bali αρωματικό ρύζι basmati με γλυκόξινη sauce και κοτόπουλο

Υλικά (για 5 άτομα)

300 g Bali Basmati ρύζι
500 g Γλυκόξινη σάλτσα
500 g Μείγμα λαχανικών
150 g Φρέσκα Λάχανα
100 g (tin) Κομμάτια ανανά
20 ml Σόγια sauce
15 Σουβλάκια κοτόπουλου
25 g Φρέσκο κόλιανδρο
αλάτι

Προετοιμασία

Βράζουμε το Bali Basmati ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Ετοιμάζουμε τη γλυκόξινη σάλτσα, σύμφωνα με τις οδηγίες. Τηγανίζουμε το μείγμα λαχανικών, τα φρέσκα λάχανα και τα κομμάτια ανανά με λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε με τη γλυκόξινη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με αλάτι. Ψήνουμε το κοτόπουλο. Ψιλοκόβουμε το κόλιανδρο. Σερβίρονται όλα μαζί και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο.