Λιγκουίνι με μανιτάρια, γαρίδες & σως τυριού

Υλικά:

  • μαϊντανό

Προετοιμασία:

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αφήνετε να βράσει το νερό με λίγο αλάτι. Προσθέστε τα λιγκουίνι και μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 7 λεπτά. Τα στραγγίζετε.
  2. Εν τω μεταξύ, ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια, τα μαγειρεύετε και τα μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
  3. Στο ίδιο τηγάνι, λιώνετε 1/2 φλιτζάνι βούτυρο με το ψιλοκομμένο σκόρδο. Προσθέστε το τυρί κρέμα, το μαϊντανό και το βασιλικό και ανακατέψτε. Σιγοβράζετε για 5 λεπτά. Μπορείτε να ρίξετε σιγά-σιγά το βρασμένο νερό μέχρι η σάλτσα να έχει την όψη που θέλετε. Προσθέστε τις μαγειρεμένες γαρίδες και τα μανιτάρια και αφήστε να δέσουν όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίχνετε τα λιγκουίνι στη σάλτσα με τα μανιτάρια και τις γαρίδες και σερβίρετε.

Πηγή: www.allrecipes.com