Λιγκουίνι με μανιτάρια, γαρίδες & σως τυριού
Υλικά:
- μαϊντανό
Προετοιμασία:
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αφήνετε να βράσει το νερό με λίγο αλάτι. Προσθέστε τα λιγκουίνι και μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 7 λεπτά. Τα στραγγίζετε.
- Εν τω μεταξύ, ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια, τα μαγειρεύετε και τα μεταφέρετε σε ένα πιάτο.
- Στο ίδιο τηγάνι, λιώνετε 1/2 φλιτζάνι βούτυρο με το ψιλοκομμένο σκόρδο. Προσθέστε το τυρί κρέμα, το μαϊντανό και το βασιλικό και ανακατέψτε. Σιγοβράζετε για 5 λεπτά. Μπορείτε να ρίξετε σιγά-σιγά το βρασμένο νερό μέχρι η σάλτσα να έχει την όψη που θέλετε. Προσθέστε τις μαγειρεμένες γαρίδες και τα μανιτάρια και αφήστε να δέσουν όλα τα υλικά σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνετε τα λιγκουίνι στη σάλτσα με τα μανιτάρια και τις γαρίδες και σερβίρετε.
Πηγή: www.allrecipes.com