Πεντανόστιμα μπισκότα με φυστικοβούτυρο Barney’s Best crunchy!

Υλικάimg_1126

100 g βούτυρο
150 g Φυστικοβούτυρο Barney’s Best crunchy
100 g καφέ ζάχαρη
100 g ζάχαρη κρυσταλλική
2 αυγά
250 g αλεύρι
½ κουτ. σούπας μαγειρική σόδα
1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
100 g ψημένα φιστίκια (ανάλατα)

Προετοιμασία

1. Aνακατεύουμε το βούτυρο, το φυστικοβούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο.
2. Προσθέτουμε τα δύο αυγά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
3. Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και σιγά-σιγά ρίχνουμε το μείγμα από βούτυρο-ζάχαρη-αυγό.
4. Ρίχνουμε τα φυστίκια στη ζύμη.
5. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 ° C.
6. Με ένα μεγάλο κουτάλι τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα χαρτί ψησίματος στο ταψί. Αφήνουμε ένα διάστημα 4-5 εκ. μεταξύ των μπισκότων και ψήνουμε για 13-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.